top of page

Diensten.

Ondernemingsrecht

undraw_co-working_825n.png

Invorderingen

undraw_transfer_money_rywa.png

Huur

undraw_suburbs_8b83.png

Verkeer

undraw_fast_loading_0lbh.png

U bent een ondernemer en doet waar u goed in bent: ondernemen. Juridische vragen en geschillen kan u missen als kiespijn. Wij begrijpen dat en nemen uw juridische zorgen van u over.

Soms moet u kordaat reageren, maar als zakenman- of vrouw heeft u ook oog voor effecten op lange termijn. Wij bekijken samen met u of een geschil vatbaar is voor bemiddeling. Indien niet, gaan wij onmiddellijk over tot actie.

Wacht niet te lang en laat u deskundig bijstaan.

Veel verkopen is fantastisch, als u tenminste correct betaald wordt. Wanneer u uw afspraken nakomt, mag u van uw klanten hetzelfde verwachten.

Wij hebben ruime ervaring in zowel gerechtelijke als buitengerechtelijke invorderingsprocedures. Bovendien houden onze invorderingstarieven  rekening met de waarde van het geschil. Zo komt u nooit bedrogen uit.

Stuur uw onbetaalde facturen vandaag nog door of maak een afspraak.

U heeft geïnvesteerd in vastgoed en verhuurt uw pand(en). Helaas verzorgt uw huurder uw eigendom minder zorgvuldig dan u had gehoopt. Misschien betaalt hij ook de huur niet, waardoor uw investering niet rendeert.

 

Er doen veel fabels de ronde over hoe moeilijk je van een slechte huurder afraakt. In werkelijkheid beschikt u nochtans over verschillende mogelijkheden om uw rechten te vrijwaren.

Hetzelfde geldt voor huurders die geconfronteerd worden met nonchalante huisbazen.

Klinkt bekend? Neem contact op of maak een afspraak!

Te snel gereden? Glaasje te veel? Keuring niet op tijd in orde? Er zijn allerhande overtredingen die aanleiding kunnen geven tot een dagvaarding voor de Politierechtbank. 

Het goede nieuws is dat rechtsbijstand inbegrepen is in de meeste autoverzekeringen. Op die manier zijn uw advocaten- en gerechtskosten alvast gedekt. Rest enkel nog de boete.

Dagvaarding ontvangen? Stuur ze onmiddellijk door of maak een afspraak.

bottom of page